schrijf ikoon Hoe krijgt u toegang tot de besloten delen van de VHIG site ?

 

U bevindt zich momenteel op onze oude webomgeving. Deze wordt niet meer actief beheerd. Kijk voor de VHIG Community op: https://app.networkapp.com

 

Bent u (aspirant) VHIG lid, dan kunt u ook de besloten gedeelten van de site bekijken. Niet leden kunnen alleen de openbare pagina's bekijken.

Voor de toegang wordt u gevraagd zich eenmalig te registreren op deze site. Omdat te kunnen doen, moet u lid zijn van de VHIG en een lidnummer hebben. Aanmelden voor het lidmaatschap van de VHIG staat los van deze registratie voor toegang tot de site en kan hier plaatsvinden. 

U kunt zich registreren via de inlogmodule in de rechterbalk of hier

Gebruik als gebruikersnaam uw eigen naam (géén spaties) en hanteer bij voorkeur uw bedrijfs e-mailadres.

We stellen het zeer op prijs als u een foto plaatst in uw ledenprofiel, zodat u herkenbaar bent voor uw collega's in het land. Streef naar een staande scherpe foto van voldoende grootte (tenminste 400x600 pixels) met een egale achtergrond, waarop uw gezicht beeldvullend te zien is.

Na aanmelding ontvangt u direct een bevestigingsmail met uitleg. De webmaster checkt uw lidmaatschap met de ledenlijst en verleent u toegang. U ontvangt daarover opnieuw een informatieve mail. Dit proces kan 1 tot maximaal 7 dagen duren. In de vakantieperioden kan het echter langer duren, waarvoor gaarne begrip.

Ontvangt u géén bevestiging na 7 dagen, mail dan naar de webmasters

 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de VHIGsite of ondervindt u problemen bij de registratie, mail dan naar de webmasters